Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/diogene/public_html/defs.php on line 17
VinuriBune
Acasa
Whisky&Sprite
BUDUREASCA
APOLLONIO
VIN ÎMBUTELIAT
GÎRBOIU
VINOTECA
Vinuri Spumante
Despre vin
Contact
 

Feedback
 Parerea ta conteaza
 Cheap goods
 Cheap goods
 John
 Cheap goods
 John
Toate >>

39748 vizitatori
APOLLONIO
 
In vinul Apollonio se ascunde povestea unei familii, care a reutit din 1870 si pana in zilele noastre sa impleteasca armonios dragostea si pasiunea pentru vin cu exigenta si profesionalismul calitatii.
De atunci au trecut patru generatii si fiecare dintre urmasi a stiut sa imbogateasca cu pricepere productia si imbutelierea la cele mai inalte cote. Din tata in fiu, experienta si respectul pentru vin s-au transmis laolalta cu daruirea si seriozitatea.
In reusita lor a contribuit si pamantul roditor din regiunea Puglia, binecunoscuta pentru clima deosebit de benefica culturii vitei de vie.
In prezent, Apollonio este condusa de fratii Marcello si Massimilliano, care au mostenit ambitia si dragostea nemasurata a stramosilor lor pentru vin. Daca Massimilliano este oenolog, membru al Organizatiei Italiene pentru degustari, cu studii de referinte in Italia, Franta si Spania, Marcello, in schimb, s-a ocupat de dezvoltarea si implementarea la nivel international a brandului Apollonio. Vinurile purtand semnatura Apollonio se bucura de un imens succes la nivel mondial, cucerind numeroase medalii la concursurile de profil. Si daca in activitatea curiculara a lui Marcello Apollonio este trecuta limba romana ca facand parte dintre limbile cunoscute si vorbite, alaturi de franceza, spaniola si rusa si engleza, va invitam si noi, sa degustati in premiera si in EXCLUSIVITATE vinul APOLLONIO.

Vinuri medaliate
Autentificare
Utilizator:  
Parola:       
Ai uitat parola? / Inregistrare
Cos
Cosul meu
0 produse    0  RON
Vezi cos
Articole din presa
Evenimente noi
Toate evenimentele(4)
Cele mai vandute
NOU:Livrare in BUCURESTI prin Fastius Curier!!! - click aici